Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

9 d’abr. 2014

Teatre, dansa i circ


En menys d'un mes es concentren al calendari el Dia Mundial del Teatre (29 de març), el Dia Mundial del Circ (19 d'abril) i el Dia Internacional de la Dansa (29 d'abril). Això ens obliga òbviament -i quasi naturalment- a aplegar una reivindicació conjunta de les tres disciplines escèniques per a les quals treballem des del Teatre Municipal de Lleida.

El passat 27 de març celebràvem el Dia Mundial del Teatre, missatge per al qual va redactar el dramaturg polifacètic Brett Bailey, tot reivindicant el poder transformador del teatre i de l'art. Missatge del Dia Mundial del Teatre 2014.

El 19 d'abril, se celebra el Dia Mundial del Circ, i l'Associació de Professionals del Circ de Catalunya ha preparat unes setmanes (del 20 de març al 19 d'abril) plenes d'activitats al voltant d'aquesta disciplina que podreu trobar aquí. El manifest a Catalunya, enguany és a càrrec del Tortell Poltrona, Premio Nacional de Circo 2013. Manifest Dia Mundial Circ 2014.

 I, finalment, el 29 d'abril, cada any es commemora el naixement de Jean-Georges Noverre, considerat pare del ballet modern, amb el Dia Internacional de la Dansa. Des de l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, se centralitza també l'agenda d'activitats de dansa al voltant d'aquest dia. 

Al Teatre Municipal de l'Escorxador, el celebrarem amb dos esdeveniments el dissabte anterior:
Dissabte, 26 abril 2014
 



Plaça de l'Escorxador - 19 h - de franc
Pelat, Joan Català
  







Sala 2 - 20 h - 3 €
H2B, Berta Puigdemasa i Béné Carrat