Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

12 de febr. 2014

Zoomwooz

Dissabte, 22 de febrer de 2014 - 20.30 h - 8 € / 10 €
Escorxadijous - Performance live cinema
Zoomwooz
Karla Kracht i Andrés Beladiez

Foto: Gerardo Sanz
Una performance de cinema en viu, imatges reals enregistrades i projectades en directe que reflecteixen el funcionament de la societat i els seus subsistemes.

Karla Kracht i Andrés Beladiez ens parlen sobre la posició de l'individu dins un sistema, en canvi constant, que anomenem societat. Ens parlen sobre els records, somnis, frustracions i febleses que permeten aquest joc de poders.


Un niu de vespa d'ànimes desesperades que clamen un bocí de res, cervells inhabitats per ells mateixos, perduts en altres temps. Somnis oblidats, desitjos que es perden en la memòria col·lectiva, abraçades, copets a l'espatlla, crits, un gos que borda, un petó xiuxiuejant que et remena els budells.

http://zoomwooz.tk
http://www.karlakracht.com/zoomwooz
http://www.tea-tron.com/zoomwooz/blog/author/zoomwooz
https://www.facebook.com/zoomwooz.project
http://zoomwooz.tumblr.com


http://instagram.com/teatrescorxador
PASSI PER A @IGERSLLEIDA
Abans de la funció de Zoomwooz, els usuaris d'Instagram que vulguin (prèvia inscripció a igerslleida@gmail.com) podran fer fotografies de l'espectacle amb els seus dispositius mòbils, per aportar diferents punts de vista del muntatge, la performance i l'acció en viu de Zoomwooz en un passi exclusiu per a ells, el mateix dissabte a les 19.30 h.
Aquesta és una proposta emmarcada dins els EscorxaGram del Teatre Municipal de l'Escorxador, engegats la temporada passada. Més info aquí.



Amb la complicitat d'Animac. 18a Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya