Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

18 de nov. 2011

Comença el 39è Cavall Fort


El XXXIXè Cicle de Teatre per a Nois i Noies Cavall Fort, organitzat per Òmnium Lleida, engegarà motors aquest diumenge, 20 de novembre, al Teatre Principal de la capital del Segrià.
En aquesta ocasió, els lleidatans Zum-Zum presentaran la seva darrera producció: La camisa de l'home feliç, un text clàssic de Lleó Tolstoi, estrenat el passat gener a l'Escorxador, i que la gent de Zum-Zum han sabut adaptar a l'escenari de manera excel·lent amb més d'una sorpresa audiovisual.
Però no us desvetllarem pas aquí què trobareu a escena, si voleu saber com va trobar la felicitat el tsar de Rússia, haureu de venir diumenge a les 11.30 h al Teatre Principal de Lleida.

El cicle continuarà amb en Marcel Gros el 27 de novembre, que presentarà La gran A...ventura (hisòria d'un pallasso); i els alumnes de l'Aula Municipal de Teatre l'11 de desembre amb Aula TiVí.