Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

24 de set. 2010

1 segon amb l'espectador

Quines espectatives tens del Taller amb l'espectador?

E-Espero que em doni recursos i referències per fer una lectura dels espectacles contemporanis, i que m'ajudi a focalitzar a l'hora d'entendre'ls.

Taller amb l'espectador al Teatre Municipal Escorxador © DR

Muntatge de l'espetacle "That´s the story of my life" de Macarena Recuerda Shepherd





1 segon amb la Sonia i el Jaume

La gran novetat d'aquesta edició del Premi de Projectes d'Arts Escèniques és el Taller amb l'espectador, conduït per Sonia Martínez i Jaume Belló, que comença avui a les 19.30 h, al Teatre Municipal de l'Escorxador.

Què aportarà el Taller als espectadors?

Sonia i Jaume - Resoldrà dubtes sobre el punt de vista de la perspectiva de l'espectador, del paper que juga en l'espectacle. I els atansarà als artistes i als programadors, a més de mostrar tot el procés que hi ha darrere de tot espectacle.

AVUI comença 11è Premi de Projectes d'Artes Escèniques

6 ARTISTES/6 PROJECTES

Muntatge de l'espectacle "That´s the story of my life" de Macarena Recuerda Shepherd © DR

Macarena Recuerda Shepherd Who says your name?
EMBER Impostura
Onírica Mecánica Circo interior humano
Maria Jerez The Golden Movie
José Antonio Portillo Moi, j'attends
Rosa Casado i Mike Brookes What if everything we know is wrong?

Abans de lliurar-se el Premi, el proper diumenge 26 de setembre, l'espectador tindrà l'oportunitat de conèixer el llenguatge que caracteritza l'obra de cada artista, a través de propostes que van des de la performance, la dansa, el teatre d'objectes fins a la instal-lació , i fins i tot una peça escènica en format cinematogràfic.

Una oportunitat única de conèixer algunes de les obres més significatives de l'Estat en el camp dels nous llenguatges contemporanis.

No t'ho perdis!