Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

1 de juny 2009

Finalitza la temporada 2008-2009

Aquest cap de setmana, amb la doble representació de l'espectacle Míting, el Teatre Municipal de l'Escorxador ha acabat la Temporada d'Arts Escèniques 2008-2009.
Aquest mes de juny, però, el Teatre no descansa ja que, si esteu al cas de l'agenda (a la dreta de la pantalla), veureu que hi ha funcions gairebé tots els dies: escoles, associacions, l'Aula Municipal de Teatre... Tot oferint el servei públic que és i ha de ser un teatre municipal, a més de lloc d'exhibició d'espectacles.

Us emplacem als dies 25, 26 i 27 de setembre de 2009, en què tindran lloc les representacions dels espectacles de les companyies finalistes del 10è Premi de Projectes d'Arts Escèniques.

Fins llavors, bon estiu a tothom i seguiu estant al cas del blog!!

Festival PNRM a Olot, del 28 al 31 de maig

Aquest cap de setmana, del 28 al 31 de maig de 2009, Olot ha acollit el festival PNRM (Panorama), que té com a subtítol: "No és un altre festival. És el festival d'allò altre", amb la clara voluntat d'acollir creadors, propostes i espectacles de llenguatges "no convencionals." A més, PNRM es distingeix perquè no només acull els creadors per exhibir les seves propostes, sinó que també els acompanya en tot el procés creatiu.

Entre les propostes visitades, destaquem:
Il Gran Teatro Amaro i el seu La vie en rouge
El lloc equivocat, dels lleidatans Dimitri Ialta
Els Escarlata Circus amb Devoris Causa que van estar aquest abril passat a l'Escorxador
La particular visió i revisió de la crisi dels La casa del cactus amb Atelier Crisis
Una versió del clàssis Romeu i Julieta dels Sojourn in Mantua: La viuda
La disco més petita del món: Miniscule of Sound

I molts d'altres que trobareu aquí.

Alhora, es van presentar els projectes guanyadors de la beca Incubadora, una beca que serveix per cobrir aquells projectes creatius, preferentment emergents, que no troben el seu espai en altres convocatòries més sectorials pel que fa a àmbits creatius. Un altre dels objectius principals de la beca és ajudar el projecte, un cop acabat, a entrar en els circuits de programació.