Ajuntament de Lleida · Teatre Municipal de l'Escorxador · Carrer de Lluís Companys s/n · 25003 · Lleida · Telèfon: 973 279 356 · Fax: 973 279 123 · Correu electrònic: teatre@paeria.cat

24 d’oct. 2008

TEMPORADA D'ÒPERA A LLEIDA 2008-2009



La Tempora d’Òpera de Lleida s’organitza a través de l’Institut Municipal d’Acció Cultural de l’Ajuntament de Lleida en col·laboració amb els Amics de l’Òpera a Lleida.
L’IMAC forma part del Circuit Òpera a Catalunya que aplega diverses ciutats de Catalunya i que té per objectiu la difusió d’espectacles d’òpera al major nombre de públic possible.
La Temporada de Lleida compta amb els espectacles produïts pels Amics de l’Òpera de Sabadell que formen part del circuit.
La Temporada es completa amb recitals organitzats pels Amics de l’Òpera de Lleida i també pels que proposa l’Auditori Municipal Enric Granados.Altres representacions d'òpera a Lleida són les retransmissions en directe des del Gran TeatRe del Liceu a través de l'Anella Cultural, un projecte de Transversal. Xarxa d'Activitats Culturals i l'i2cat, que connecta diversos centres culturals de Catalunya, mitjançant Internet de segona generació.